søndag den 19. april 2009

Havemøbler Polyrattan - Kunstflet

Hvad er Polyrattan Havemøbler
Polyrattan er i bund og grund kunst flet. Polyrattan er et meget populært materiale til havemøbler, da det giver gode muligeheder for at lave flotte designer møbler, som samtidig er stærke og stort set vedligholdelsefri.

Fordele ved kunstflet
Der er mange fordele ved at købe havemøbler i polyrattan. Du slipper for at tænke på løbende vedligholdelse af møblerne, i modsætning til feks træ havemøbler, som skal have træmaling eller olie hvert eneste år, hvis de skal bibeholde deres look. Polyrattan skal blot rengøres efter behov med ganske alm rengøringsmidler. De kan som regel godt tåle at stå ude hele året, men dette afhænger også af kvaliteten på havemøblerne. Som tidligere nævnt er en anden fordel selve designet og udseendet på havemøbler lavet i polyrattan. Det giver stort set uanede muligheder for at lave flotte havemøbler, da materialet er nemt at arbejde med, at er så fleksibelt, at det næsten kun er op til designeren, hvordan de kan se ud.

Polyrattan priser
Havemøbler i polyrattan er moderate - dvs at de ligger lige under eller på højde med kvalitets træhavemøbler eller teaktræ havemøbler.
Men i forhold til polyrattan ofte er høj kvalitet, ingen vedligeholdelse og at havemøblerne kan holde i mange år fremover, så er priserne som regel ok. Hvis man prøver at regne ud hvor mange år, man har havemøblerne, og så sætte det op imod anskaffelses prisen, så kan man jo næsten kalde det billigt.